Odds på håndball

Utregningen bak odds

handballOdds og tipping er veldig populært her i Norge, nordmenn er generelt glade i å gjøre veddemål og satse penger. Men hvordan fungerer egentlig odds? Jo, det er innviklede kalkulasjoner som ligger bak, spesielt når det er snakk om de mest populære typene sport som fotball, håndball, ishockey og basketball. Enhver odds hviler på en balanse av sannsynligheten for det gitte laget til å vinne. Jo høyere sannsynlighet for at et lag vinner, desto lavere odds. Men fra tid til annen skjer undere, derfor må oddssettere tenke ut alle mulige utfall. Selv om de fleste av oddssettere prøver å satse på «sikre» odds, altså på kamper der en trolig vinner er forutbestemt. Men med mindre du tipper på fem-seks slike kamper er ikke oddsen noe særlig å skryte av. Derfor har mange gjort det til en livsstil å alltid tippe på de minst favoriserte lagene. For selv bunnlag vinner over topplag fra tid til annen, i håndball som i all annen sport. Tipper du rett på det rette tidspunktet, kan du se en tidobling av innsatsen din!

Hold deg oppdatert gjennom oddsen

Nå følger de fleste håndballinteresserte mennesker i Norge med på TV når deres utvalgte lag spiller, men fra tid til annen vil du gå glipp av enkelte kamper. Samtidig kan du umulig holde deg informert om lagenes form og sannsynligheten for at de vinner, med mindre du er håndballekspert. Derfor lønner det seg å følge med på håndballoddsen som legges opp daglig på diverse nettsider. Finn et godt spillested hos  og følg med på oddsen rundt de forskjellige lagene. Ser du plutselig at Bækkelaget har høye odds, betyr det at noe er i veien med deres form og utsikter – kanskje har en spiller blitt sykemeldt, eller treneren har et problem på laget? Mange nordmenn bruker oddsen til sin favør og følger med på forandringene for å vite hva som skjer bak kulissene.

Tjene penger på håndball

Om du faktisk vil begynne å tjene penger på håndball, er det først og fremst viktig at du melder deg opp på alle mulige nyhetsbrev de ulike lagene sender ut. Kjøp også alle sportsaviser du kommer over, slik at du holder deg oppdatert på alt som skjer i og rundt lagene. Jo flere undersøkelser du gjør på forhånd, desto større er vinnersjansene dine, siden du gjør godt gjennomtenkte innsatser. Husk også på å kreve inn en saftig velkomstbonus når du først registrerer deg på nettet, slik at du har ekstra mye å rutte med fra start. Jo større innsatser du gjør, desto større er avkastningen! Spesialiserer du deg på håndball, har du et godt utgangspunkt til å tjene penger online. Fotball er nemlig langt mer ettertraktet, men dermed er også oddsen langt mer komplisert.