Pauseunderholdning under håndball VM 2015

handboll-copenhagenDet er snart duket for håndball VM for kvinner, som denne gangen går av stabelen i København i perioden 5. til 20. desember. Det kommer til å bli mange intense og spennende øyeblikk, spesielt for oss som følger våre norske jenter med argusøyne. Men, hva skal du gjøre når det er pause i kampene og det føles lenge til neste kamp?

Alternativer til underholdning

Norge hadde sin første kamp i årets VM mot Russland 5. desember. Den neste kampen er 7. desember. Hva kan du gjøre mellom kampene? Du kan jo selvfølgelig se på flere håndballkamper, men er det virkelig så spennende når Norge ikke spiller? Du kan bruke tiden til å:

  • Shoppe julegaver, slik at du slipper å stresse rundt i siste liten – som vanlig.
  • Vaske til jul før svigermor påpeker at det virkelig trengs en rundvask.
  • Finne et  du kan spille juleinspirerte spill på, slik at tiden går litt raskere både mot finalene og mot julaften, kanskje?
  • Eller er du konstruktiv og bruker denne tiden til å analysere de andre lagene, slik at du lærer deg mer om andre håndballag enn Norges flotte håndballjenter i samme vending?

Dersom du gjør sistnevnte kan du få et forsprang på sannsynlige resultater – dersom du er inne på odds, vel å merke.

Annen moro kan være å begynne på matforberedelsene til jul, dette er noe som ofte tar mye tid og planlegging. Desember er en fin måned for mange inneaktiviteter – og noen uteaktiviteter også! Har du barn er de kanskje mer enn klare til å bygge opp en gedigen snømann, eller gå i lysløypa i den koselige mørke timen før sengetid? Man finner alltid noe morsomt å slå i hjel ventetiden med!